עוד תוצאות

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
asakim
Filter by Categories
אוכל ובישול
אירועים
בנייה ונדלן
הום סטיילינג
זירת המומחים
חוק ומשפט
טכנולוגיה
יופי וקוסמטיקה
לייף סטייל
לימודים
מידע ומאמרים
מפעלים ותעשייה
ניקיון
ספורט, בריאות וכושר
עסקים מקומיים
פיננסיים
פרסום עסקים
קהילה
קניות ברשת
רכב ותחבורה
רפואה ובריאות
שיפוצים

ייעוץ קולינרי

צוות האתר

עולם הייעוץ הקולינרי וודאי התפתח והושפע מהשינויים בשוק ההסעדה והמזון בעולם אשר הם בעצמם התרחשו בעקבות תהליך הגלובליזציה שסייע לפתוח שערים ולשנע מטעמים או מידע קולינרי מארצות שונות לאחרות ומתרבויות ממזרח וממערב להכיר זו את עולמה הקולינרי של רעותה. יחד עם זאת בתקופה האחרונה כבר קיים שובע בישראל ובמדינות אחרות במסעדות ובעסקי אוכל אחרים שכבר קיימים בהם כמעט כל סוגי המאכלים והמנות שקיימות במקומות אחרים (להבדיל אולי ממקרים של מנות קיצוניות) ונוצר הצורך לחדד את המטרות של בית עסק לממכר אוכל גם לנקודות נוספות שיעזרו בסופו של דבר לתפעל את העסק טוב יותר גם מהבחינה הקולינרית ולשם כך צריך ייעוץ קולינרי.

ייעוץ קולינרי ממבט רחב

בנקודת מבט מורחבת על תחום הייעוץ הקולינרי רואים שהוא נודע כאמור לא רק בקולינריה – דהיינו סוג המנות המוגשות בבית העסק והרכבן או הגיוון הקיים בתפריט מסוים של מסעדה מסוימת אלא גם נוגע בתקופתנו במקומות שפעם לפחות נתפסו כרחוקים מהתעסקות ספציפית במזון אלא קשורים יותר לניהול עסק באופן כוללני יותר – היום מסתכלים על בית עסק לאוכל כעסק כלכלי מתפקד לכל דבר ועניין ולפיכך הייעוץ הקולינרי נוגע גם במושגים כמו מהו המידע שיש לרכוש כדי להתחרות טוב יותר בשוק ההסעדה של היום, לעזור למקד את העסק בחיזור הנקודות החלשות שלו בין אם זה בצוות העובדים ובין אם זה נעוץ בצורת ההתנהלות במסעדה – אולי הקשר בין צוות המלצרים למטבח, הקשר בין הבעלים לעובדים, אי-קיום של אסטרטגיה קולינרית במסעדה, עמידה במקום מבחינה כלכלית והתפתחות בריאה של בית העסק לעבר עתידו שלרוב הוא להתרחב ולהתפתח עוד ועוד.

קולינריה ישראלית

בהמשך ישיר לכל המידע הנראה למעלה,כאשר מתייחסים למטבח הישראלי יש חשיבות מוכפלת ואף משולשת ויותר לכך שיש שיש הצמדות לתוכנית אשר בונים יזמי ומנהלי המסעדות עם היועצים הקולינריים שלהם. במטבח הישראלי יש המון שילובים של מנות וסוגי מאכלים מכל אזור המזרח התיכון ואף מאזורים מרוחקים יותר ולכן חשוב לרקום אט-אט את הנישה שבה המסעדה תתמקם בה בתמיכת הייעוץ הקולינרי. חברת new REST לניהול,ייעוץ והקמת מתחמי מזון היא בדיוק הפתרון הנכון עבור יזם של מסעדה או בית אוכל ותנווט עבורו בסבך הקולינרי-עסקי.

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בווטסאפ
שיתוף בטלגרם
אימייל

עשוי גם לעניין אותך

עיצוב שיניים

עיצוב שיניים הוא תחום מרכזי בעולם הרפואה הדנטלית, המשלב התקדמות טכנולוגית עם מגע אישי מותאם, על מנת לשפר את המראה והבריאות של השיניים והחיוך של

קרא עוד »

מתווך דירות בחיפה

אחרי שנים שבהן גרתם באותה דירה שהייתה שייכת לכם, אתם רוצים למכור אותה? רוצים לשפר את הדיור שלכם ולקנות דירה גדולה ורחבה יותר בחיפה? אם

קרא עוד »

הידרולוג

חלק מהליכי תכנון ורישוי דורש אישור של הידרולוג. הידרולוגיה היא ענף שעוזק בחקר המים והוא למעשה חוקר מקורות מים אשר אינם מצויים באוקיינוסים השונים. תחום

קרא עוד »
דילוג לתוכן